Flori nunta

Flori de nunta si aranjamente pentru petrecere

Buchete de mireasa si aranjamente florale nunta, sezonul 2011 septembrie 19, 2010

Filed under: flori — corinap @ 4:58 pm

Buchetul de mireasa este mai important si mai plin de simbolism decat orice alt aranjament. Buchetul in sine trebuie sa fie deosebit, astfel incat sa poata scoate in evidenta frumusetea miresei, insa, cel mai adesea, nu numai asta conteaza. Superstitioase sau nu, adesea, miresele si nasele aleg buchetele si in functie de semnificatia florilor si de culoarea lor.

Lumanarile de nunta, prin traditie cumparate de nasi, simbolizeaza puritatea sufleteasca si focul iubirii crestine. Lumina lumanarilor il simbolizeaza pe Mantuitorul Hristos, avand menirea de a lumina noua cale pe care porneste cuplul semnificand modelul demn de urmat al nasilor care au menirea de a-i indruma pe acestia pe drumul vietii.

Astfel ca, dupa ce ati stabilit ce lumanari si ce buchet de mireasa va alegeti mai ramane sa asortati si aranjamentele florale. Sezonul 2011 este inca marcat de criza economica insa nicio mireasa nu va renunta total la florile care infrumuseteaza cel mai important moment din viata ei. Aranjamentele nu vor mai fi la fel de opulente ca in anii trecuti, insa se va merge pe modelul clasic, plin de bun gust si putin extravagant.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s