Flori nunta

Flori de nunta si aranjamente pentru petrecere

Nunta cu tematica vara iunie 23, 2011

Filed under: flori — corinap @ 1:43 pm

Vara este cu siguranta anotimpul preferat pentru nunti. De la nuntile facute in aer liber la cele clasice, sau avand ca tema festivitati culturale. luna iulie pare a fi luna perfecta pentru a-ti spune juramintele.

Vara este un anotimp dinamic, plin de culori, decoruri, permisiv ca tinuta si placeri exotice, asadar puteti alege impreuna ceea ce va place dintr-o gama larga de elemnte cu tematica
Natura reprezinta o importanta sursa de inspiratie pentru o nunta tematica. Foloseste nuante luxuriante de verde si galben in toate aranjamentele florale si apoi integreaza culoarea si in decoratiile folosite. Poti chiar sa folosesti ca simbol al nuntii floarea soarelui.

Simbol al longevitatii si fericirii, floarea-soarelui este lait-motivul perfect pentru o nunta solara. Daca planuiesti sa ai o nunta autentica cu flori naturale, poti ca alaturi de flori sa folosesti pe mese borcane cu miere, boluri mari ornamentale cu floarea soarelui plutitoare si fructe care orneaza piciorul suportului de flori. Asadar feliile de lamai verzi, portocale, grapefruit sau ananas pot folosi pentru decor.

Daca nu vrei sa existe niciun dubiu in privinta tematicii nuntii tale, alege ca si lumanarile de nunta sa aibe forma florii alese, domnisoarele tale de onoare sa fie imbracate in rochite galbene purtand eventual coronite de floarea soarelui, servetelele sau decoratiunile de masa si scaune sa includa broderii cu floarea soarelui si chiar rochia ta sa poarte emblema minunatelor flori.

Adesea, simplitatea si originalitatea sunt doua elemenete definitorii, care garanteaza succesul unui eveniment. Alegeti sa organizati o nunta care sa spuna povestea voastra in cel mai original mod si care sa ramana in memoria voastra de-a lungul intregii vieti.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s