Flori nunta

Flori de nunta si aranjamente pentru petrecere

Aranjamente de prezidiu. Modele si idei iulie 28, 2011

Filed under: flori — corinap @ 1:02 pm

Aranjamentele florale ce vor fi asezate pe masa mirilor mai sunt cunoscute si sub denumirea de aranjamente florale de prezidiu. Ele reprezinta piesa de rezistenta in decorarea locatiei unde va avea loc petrecerea dumneavoastra. O nota deosebita de eleganta poate fi adusa prin intermediul aranjamentelor alese, atat timp cat acestea sunt facute din flori naturale.

Designerii florari de la 123flori va propune o gama larga de modele atat in ceea ce priveste vasele si suporti folositi cat si aranjamentele florale.

Florile pentru prezidiu ar trebui sa fie alese tinand cont de preferintele florale ale mirilor cat si de coloristica salii si arhitectura acesteia, pentru a fi in ton cu aceasta.

Alegand sa comandati florile de nunta la o florarie online, veti fi ajutati in alegerea celor mai potrivite aranjamente de catre specialistii nostri care vor tine cont atat de marimea salii, tematica evenimentului, aranjarea meselor, numarul de invitati cat si de bugetul dumneavoastra

Aranjamentele florale de prezidiu fac parte din traditiile stravechi ale unei nuntii si completeaza decorul special ales. Va propunem in continuare o serie de modele si idei, mergand de la flori delicate si traditionale la un stil nonconformist si sic.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s