Flori nunta

Flori de nunta si aranjamente pentru petrecere

Flori pentru o nunta in aer liber august 4, 2011

Filed under: flori — corinap @ 11:53 am

Aranjamentele florale de nunta contribuie foarte mult la crearea ambientului nuntii si chiar la stabilirea unei teme pentru aceasta. Florile grupate in buchete sau aranjamente, pot face chiar si dintr-o locatie simpla in aer liber, un loc pentru o petrecere fabuloasa. Conceptul de nunta in aer liber a fost lansat de Bon Mariage in Romania si continua si azi sa fie unul dintre cele mai populare idei de organizarea a uneii nunti.

Daca ati decis sa optati pentru o ceremonie mai putin traditionala, puteti sa va considerati norocoasa. Astfel veti putea personalizata nunta printr-o muzica mai diferita, sau prin implicarea celor prezenti in activitati specifice cuplului vostru: cum ar fi pasiunea pentru un sport anume sau chair sa alegeti o tema a nuntii ce implica tinunte aparte.

De obicei, nuntile in aer liber sunt organizate in interiorul unui cort iar pentru acestea cel mai bine s-ar potrivi aranjamentele florale suspendate. Poti de aseamenea include cosuri cu flori pe podea, sau chiar petale de flori la intrarea in cort. Piesele centrale pentru mese, ghirlande pentru arcada sau pentru stalpisorii de la intrare precum si prezidiul mirilor trebuie sa fie toate compuse din aceleasi flori, sau avand macar o floare dominanta prezenta in toate dintre acestea pentru a crea un echilibru tematic.

Nuntile in aer liber va vor stimula creativitatea, iar 123flori va sta la dispozitie cu o gama foarte variata de aranjamente, cateva dintre aceastea putand sa le vizualizati mai jos 😀

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s